PÅ GRUND AV HÖG EFTERFRÅGAN MÅSTE DET FÖRVÄNTAS 3-4 DAGARS EXTRA LEVERANSTID I FÖRHÅLLANDE TILL NORMAL TID.

GaitLines resa - olympisk expertis möter vardagsvälmående

OM GaitLine

Som tidigare professionell balettdansare med 15 års erfarenhet som tränare för olympiska idrottare vid Olympiatoppen, upplevde norske Håvard Engell den avgörande roll som våra fötter spelar för vår allmänna hälsa och prestation. Han förstod att korrekt fotfunktion inte bara påverkar balettdansarens elegans och idrottarens prestation, utan kan också ha en betydande inverkan på allas dagliga bekvämlighet och långsiktiga välbefinnande.

Från vision till verklighet: Ett norskt projekt förankrat i fotens hälsa

Engell kände en önskan om att dela denna skattkammare av kunskap och expertis med världen genom sitt norska företag, GaitLine. Hans vision var tydlig och grundad i omsorg: att skapa skoteknologi som tar hänsyn till fotens naturliga fysiologi, främjar symmetri och balans i kroppen med varje steg som tas. GaitLines skor är förankrade i en djup förståelse av att fotens komfort smittar positivt genom hela din kropp, från marken och upp till skallen.

Där precision möter vardagskomfort

Så föddes GaitLine. Våra skor är designade med precision baserat på studier och kundfeedback och för med sig expertis från högpresterande miljöer in i din dagliga tillvaro. Varje GaitLine-sko bär på essensen av Engells erfarenhet och erbjuder en nivå av stöd och komfort som vittnar om mästerlighet, förståelse och omtanke.

Men våra skor är mer än bara ett bekvämt val; de är en inbjudan att kliva in i välmående, att röra sig med lätthet och omfamna en daglig tillvaro grundad i hälsa och välbefinnande. GaitLine-skor, ur ett norskt perspektiv, handlar om att ge dig det stöd och den omtanke som elitidrottare njuter av och göra det tillgängligt för alla.

Upplev skillnaden som noggrant designade skor kan göra

GaitLine är inte bara en sko; det är ett löfte om att främja harmonisk rörelse och välbefinnande med varje steg du tar. Följ med oss in i en värld av komfort och balans, förankrad i expertis och utformad med omsorg. Ta ett steg mot en sundare och bekvämare promenad genom livet.

Kundomdömen

Jag har haft många GaitLine-skor genom åren och det är det enda skomärket jag kan använda i timmar på hårda underlag utan att bli trött eller få ont i ryggen. Oersättliga :) Dessutom har den här modellen (Motion Retro) en fantastisk, cool design!

Ellen 

De bästa skorna jag någonsin har haft. Jag använder storlek 36 och har hallux valgus, vilket gör att jag får ont väldigt snabbt. Jag är också sjuksköterska och går mycket. För första gången på 44 år köpta jag skor som passar perfekt och jag har inte ont alls. Rekommenderar från hela mitt hjärta.

Maja

Världens mest bekväma promenadskor

Svaret ligger i att GaitLine-skons sulteknologi korrigerar fotens position och rörelse när du står och går. Detta påverkar resten av kroppen.

Läs mer om teknologin