✓ Fri frakt över 1500 kr ✓ 30 dagars bytesrätt ✓ Fri retur*

Därför använder jag GaitLine

"Jag älskar att vara aktiv i vardagen, både med träningspass eller mellan varven. De senaste åren har jag fått en stor förkärlek för att klä mig praktiskt, så att jag vill röra mig från plats till plats och genom dagen, samtidigt som jag ser presentabel och cool ut - där är jag och GaitLine en perfekt match! 10-15 000 steg är inga problem med dessa på fötterna, de ger en fantastisk känsla och jag märker på kroppen och gångstilen att de hjälper mig in i en bra position och ett bra steg."

Mina bästa tips för en aktiv och bra vardag

Klä dig på ett sätt som inte begränsar dig! Klä dig så att du vill ta trappan, gå från ett möte till ett annat, hoppa av bussen ett par hållplatser tidigare eller gå för att hämta på förskolan. Kläder och utrustning som du trivs i underlättar för rörelse, och tack vare detta klarar jag mitt mål om 10-15 000 steg varje dag. Vardagsaktivitet är en av de faktorer som kan ha störst betydelse för vår hälsa, så att lägga upp för att få till detta varje dag är ett utmärkt mål för alla!

OM PIA SEEBERG

Jag är en 33 år gammal tjej bosatt i Drammen i Norge med man och ett barn på 3, snart 4. Jag är fysisk och mental tränare, samt utbildad journalist - jag har skrivit två böcker om träning och lever idag av att dela innehåll om träning för huvud och kropp i sociala medier, samt driva två online-tjänster, TRENT och STERKERE, i tillägg till onlinekurser för gravida och för dig som har fött. Du hittar alltid mer info om mig och mitt på Piaseeberg.no eller på sociala medier.

Besök Pia's webbplats

Gaitline Fotoshoot i Barcelona med Pia Seeberg!