Därför använder jag GaitLine

Som fysioterapeut med många års erfarenhet är jag mycket beroende av funktionella och bekväma skor i min vardag. "Förr kunde jag uppleva ryggsmärtor efter en lång arbetsdag kring behandlingsbänken, men med GaitLine-skor på fötterna är mina problem helt borta". Jag upptäckte GaitLine-skor som lösningen på behovet av en vardagssko som kunde hantera det hårda underlaget som både jag och mina patienter ofta utsätts för.

Om mig

I dag jobbar jag på Nydalen Kiropraktik och Fysioterapi, efter att ha blivit auktoriserad fysioterapeut år 2016. Jag har jobbat på kliniken sedan dess, med min bakgrund från utbildning i Köpenhamn. Innan jag blev fysioterapeut, var jag en aktiv idrottsutövare, främst inom handboll och fotboll. Jag har också utbildat mig till muskelterapeut hos Axelsons år 2010, personlig tränare 2011 och kostvägledare 2012.

Mina tips för en bättre vardag

Jag försöker alltid att ge mina patienter bra verktyg för att skapa snabba förändringar i vardagen. En av mina viktigaste rekommendationer är användningen av GaitLine-skor. "Oavsett om du går lite eller mycket, är Gaitline en sko jag rekommenderar till alla – den har en robust sula, är bekväm, användbar och framför allt kan den minska och förebygga muskel- och skelettproblem.

Köp GaitLine idag

Om du tar på dig ett par GaitLine skor, kommer du genast att känna effekten.

Se sortimentet
Change Location