PÅ GRUND AV HÖG EFTERFRÅGAN MÅSTE DET FÖRVÄNTAS 3-4 DAGARS EXTRA LEVERANSTID I FÖRHÅLLANDE TILL NORMAL TID.

Därför använder jag GaitLine

Jag började använda Gaitline efter att en patient rekommenderade dem till mig. Efter att ha provat skorna blev jag omedelbart imponerad över deras komfort och deras förmåga att minska belastningen på kroppen, särskilt när jag går på hårda underlag. Skorna har varit avgörande för att lindra mina egna besvär från en lång idrottskarriär, inklusive opererade knän och nedre rygg. Jag rekommenderar nu Gaitline till alla mina patienter, särskilt de som är mycket på språng. Patienterna har enbart gett positiv feedback och har rapporterat mindre smärta i rygg, knän och anklar. Gaitline-skor har till och med varit avgörande för snabb återhämtning för vissa patienter med besvär som Plantar Fascit.

Om mig

Jag är Sigmund, en kiropraktor med över 15 års erfarenhet. Jag har jobbat på Nydalen Kiropraktik och Fysioterapi i sju år. Jag avslutade min kiropraktorutbildning i England 2008 och har sedan arbetat på flera kliniker, tagit hand om dansare och deltagare från Skal Vi Danse, samt arbetat med både handboll och fotbollslag. Som kiropraktor är jag alltid på jakt efter sätt att hjälpa mina patienter, både på kliniken och genom träning och vägledning i vardagen. Jag är också en passionerad fotograf, vilket innebär att jag ständigt är i rörelse, något som tidigare har orsakat besvär, men som Gaitline har hjälpt mig att hantera.

Mina tips för en bättre vardag

Mitt första tips är att använda rätt skor. Gaitline-skor är utmärkta för att förebygga och minska muskel- och skelettsmärtor i vardagen. De är lite tyngre och hårdare i materialet, men det bidrar faktiskt till att minimera belastningen på kroppen. Nästa är att vara medveten om din kroppshållning när du sitter, både på jobbet och hemma. Rätt hållning börjar redan i ankeln när du går. Slutligen, kom ihåg att både funktion och estetik är viktigt. Jag uppskattar att Gaitline tar hänsyn till både design och funktion i sina skor.

SIGMUND SAGBERG ANDERSEN