"GaitLine-skon är den bästa skon jag har använt på jobbet"

Svensk tech-succé som skapar världens bästa gå-skor.

Älskar dem!

"Jag går mycket i mitt dagliga arbete. Jag älskar komforten och hur min fot får "vila" även om jag är på jobbet. En stor bonus är det stiliga utseendet! Både jag, kollegor och patienter blir på gott humör. Jag älskar dem!"
– Sjuksköterska, Marit 43 år

"Jag går snabbt 15 000 steg under ett arbetspass. Då måste skorna jag väljer klara av det. GaitLine är de bästa skorna jag har använt på jobbet."
– Sjuksköterska, Peter 35 år

"Definitivt bästa skorna när du jobbar långa dagar på hårt underlag!"
– Irene, 44 år

Går du på hårt och platt underlag som mig?

"I vardagen väljer jag GaitLine-skor, som är anpassade för hårda och platta underlag. De är norskt utvecklade skor som optimerar min kropp och håller min rygg smärtfri."
– Aleksander Aamodt Kilde, alpin skidåkare

Läs mer A. Kilde x GaitLine

Patenterad SGL sul-teknologi 

Hur kan en sko hjälpa dig med allt från korrigering av dålig hållning till minskning av ryggsmärtor? Svaret ligger i att GaitLine-skonens sul-teknologi korrigerar fotens position och rörelse när du står och går. Då påverkas resten av kroppen.

Läs mer om SGL-teknologin

Balanserad svensk tech-succé

• Skomärket GaitLine vill påverka foten till ett korrekt rörelsemönster för ett balanserat liv.

• I dagens samhälle går vi mer på asfalt och betong än i ojämn terräng. Vi belastar inte kroppen naturligt i en konstruerad urban miljö, därför behöver vi lite hjälp.

• Håvard Engell, grundare av GaitLine, bestämde sig för att skapa en "kudde" under foten som hjälper den moderna människan i vardagen. Då skapades den patenterade SGL-teknologin.

• Teknologin i GaitLine är skapad för balans i hela kroppen, oavsett om man är en elitidrottare som söker återhämtning eller en vardagshjälte som går och står på hårda underlag.

Läs mer om GaitLines historia

GaitLine Faktabox

• En GaitLine-sko optimerar steget från häl till framfot. Sulan består av 4 olika komponenter.

• Sulan har en styvare ytterram som styr rullbanan från häl till framfot. Insidan av ramen består av mjukt dämpmaterial som ger en unik dämpkänsla. Denna upplevs inte förrän du sätter på dig skorna.

• En nylonplatta är gjuten in för att aktivt balansera fotens rörelsebana.

• Yttersulan innehar en cylinderformad struktur som kallas arch-roller. Denna hjälper mellanfoten in i sin naturliga båge. Det är anledningen till att de flesta inte använder sig av inläggssulor i GaitLine.

• Att balansera kroppsvikten optimalt är avgörande för en bra kroppshållning, prestation samt förebyggande av belastningsskador.

Prova GaitLine du också – för din vardagsprestation!

Kundundersökning av GaitLine

8 av 10 kunder anser att GaitLine har en positiv inverkan på hälsa och prestation i vardagen.

Läs mer om skons fördelar
Har du en hverdag i lange korridorer, butikk, frisørsalong & kontor?  ​Prøv GaitLine du også! 

Vanliga frågor vid beställning av skor

Vad är skillnaden mellan dam- och herrskor?
Alla GaitLine-skor är unisex. Det innebär att alla storlekar är lika och alla modeller passar både kvinnor och män. Endast storlek varierar. Storlekarna går från 36-47. Observera, vissa skor finns endast i damkategorin, dessa är skor som finns i storlek 36-43.

Finns det skillnad i teknologin?
Nej. Alla våra modeller har SGL-teknologi som fungerar lika på kroppen. Materialen i både sula och ovandel är det som skiljer sig mellan våra skor.

Hur är storlekarna?
Våra storlekar baseras på standardstorlekar. Om du normalt är en 38 är du också en 38 i GaitLine. Dock upplever vi vissa skillnader och en del skor kan upplevas som små i storlek. Dessa är märkta i produkttexten. Läs alltid den före beställning.

Hur behandlar man skor för längre livslängd?
Vi rekommenderar alla att impregnera alla skor före användning. Detta för att skorna enklare ska hålla sig fina, vara lättare att rengöra samt tåla väder och vind. Livslängden på GaitLines teknologi är 2 ½ gånger längre än vanliga löparskor på grund av materialval.

Change Location