PÅ GRUND AV HÖG EFTERFRÅGAN MÅSTE DET FÖRVÄNTAS 3-4 DAGARS EXTRA LEVERANSTID I FÖRHÅLLANDE TILL NORMAL TID.

Ta hand om dina fötter

GaitLine skor för din hektiska arbetsdag

Har du någonsin tänkt på hur mycket dina fötter faktiskt påverkar din allmänna hälsa och välbefinnande under en hektisk arbetsdag? Svaret är enkelt: de spelar en enorm roll. Muskel- och skelettbesvär kan vara en orsak till sjukfrånvaro och kan ha en betydande påverkan på arbetsmarknaden. Men här är det goda nyheter: rätt skor kan vara nyckeln till att minska sjukfrånvaro och öka din dagliga energi.

Våre kunder elsker GaitLine, og de anbefaler dem til kolleger og familie.

"Våra kunder älskar GaitLine, och de rekommenderar dem till kollegor och familj.    "Jag går hela dagen på jobbet, och det här är skorna för mig. Jag älskar komforten och sättet min fot får 'vila' även när jag är på jobbet. En stor bonus är den stiliga designen! Både jag, kollegor och patienter blir på gott humör. En ny arbetsdag efter att jag fick GaitLine på fötterna."

- Sjuksköterska Marit

Fysioterapeutens val

Inte bara älskas GaitLine av våra kunder, utan fysioterapeuter som Marthe Strandbakke rekommenderar dem också. Hon säger: "GaitLine är ett par skor jag rekommenderar till alla. De har en stödjande sula, är bekväma och användbara. Mina kunder upplever att skorna kan minska och förebygga muskel- och skelettproblem."

Läs mer om fysioterapeut Marthe x GaitLine